Επισκευή ηλεκτρικών και χειροκίνητων Ρολών, Πατζουριών & Σιτών


Αναλαμβάνουμε την επισκευή οικιακών ρολών, χειροκίνητων και ηλεκτρικών, πατζουριών και σιτών.Επισκευή ηλεκτρικού, οικιακού ρολού σε κούφωμα schuco – Αντικατάσταση ηλεκτρικού μοτέρ


Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το οικιακό ρολό σας – χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο, καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να διαγνώσουμε την αιτία της οποιασδήποτε δυσλειτουργίας του ρολού σας.

Έπειτα από λεπτομερή έλεγχο, θα σας προτείνουμε την κατάλληλη επισκευή για το ηλεκτρικό ή χειροκίνητο ρολό και θα σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες αναβάθμισης του. Για παράδειγμα, αντικατάσταση του μοτέρ με ειδικά μοτέρ αντίληψης εμποδίων, για περισσότερη ασφάλεια (αντικλεπτική και προσωπική), τοποθέτηση πρόσθετων συρτών, αυτοματισμοί-τηλεχειρισμοί κ.α.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες στον χώρο των ηλεκτρικών μοτέρ ρολών και εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα των εργασιών, των υλικών και της μεγάλης διάρκειας ζωής, της οποιαδήποτε παρέμβασης στο ρολό σας.


Επισκευή Οικιακού Ηλεκτρικού Ρολού

Επισκευή Οικιακού Ηλεκτρικού Ρολού – Το Ρολό δεν κατεβαίνει


Σε  συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πελάτη, ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το εξωτερικό ηλεκτρικό ρολό μπαλκονόπορτας.

Το ρολό δεν κατεβαίνει .

Κλείσαμε ραντεβού προκειμένου να εκτιμήσουμε την κατάσταση του ηλεκτρικού ρολού και να ενημερώσουμε τον πελάτη για τις εργασίες επισκευής και το κόστος.

Διαπιστώθηκε από τον έλεγχο ότι το ηλεκτρικό μοτέρ είχε χάσει τα όριά του, με αποτέλεσμα όλο το ρολό να έχει μαζευτεί μέσα στο κουτί και κατά την εντολή κίνησης αντί να κατεβαίνει περιστρεφόταν μέσα στο κουτί (τύλιγμα-ξετύλιγμα).  Αυτό είχε ως συνέπεια να ζοριστεί πολύ το ηλεκτρικό μοτέρ και να καεί.

Αφού μας ανατέθηκε η επισκευή ρολού , αντικαταστήσαμε όλα τα φθαρμένα εξαρτήματα του ρολού με νέα και το χαλασμένο μοτέρ με νέο, σύγχρονο ηλεκτρικό μοτέρ, με μεγαλύτερη δύναμη έλξης έτσι ώστε να αποφύγουμε μελλοντικό πρόβλημα εξαιτίας των τριβών που δημιουργούνται με τη χρήση.

Καλέστε μας για την επαγγελματική επισκευή του ηλεκτρικού ρολού σας.

Στέφανος Δημητρίου

Κ. 6948889029Αντικατάσταση σίτας κάθετης κίνησης με νέα, αυθεντική πλισέ (plisse) με ερπύστριες, χωρίς κατωκάσι αλουμινίου για εύκολη πρόσβαση


 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή του ρολού σας

Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας