Βελτίωση, Αναβάθμιση & Ασφάλεια Πορτών και Παραθύρων


Σας προτείνουμε λύσεις για την αναβάθμιση των κουφωμάτων σας και την βελτίωση των επιδόσεών τους. Έξτρα ασφάλεια, συστήματα σιτών, σκίασης κ.α.


Ασφαλίστε το σπίτι και την οικογένειά σας, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τους διαρρήκτες, με αντιδιαρρηκτικούς μηχανισμούς κουφωμάτων, χειρολαβές με κλειδί και τζάμια ασφαλείας.Αναβάθμιση ανοιγόμενου – ανακλινόμενου παραθύρου αλουμινίου, με προσθήκη ενισχυμένης περιμετρικής ασφάλειας


 


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ/ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Ενισχύστε την ασφάλεια των κουφωμάτων σας και προστατέψτε αποτελεσματικά το σπίτι και την οικογένειά σας.

Η ασφάλεια της πόρτας και του παραθύρου εξαρτάται από το προφίλ του αλουμινίου, τους μηχανισμούς και τα τζάμια. Tην μετράμε με τις κατηγορίες αντίστασης ή δείκτη ασφαλείας, WK (Widerstands Klasse). O δείκτης ασφαλείας στο κάθε κούφωμα επιλέγεται ανάλογα με τη θέση της πόρτας ή του παραθύρου, και την προσβασιμότητα του στον επίδοξο διαρρήκτη.


Δείκτης ασφαλείας WK1 / Δίνει τη βασική ασφάλεια στο κούφωμα κατά την σωματική βία, όπως κλωτσιές, άλματα, ώθηση με τον ώμο καιπροσπάθεια να ξεκρεμαστεί το φύλλο του κουφώματος. Σ’ αυτήν την κατηγορία δίνεται μικρή έως ελάχιστη προστασία από την χρήση εργαλείων.

Δείκτης ασφαλείας WK2/ Ο  διαρρήκτης προσπαθεί επιπλέον με απλά εργαλεία, όπως κατσαβίδια, πένσες, σφήνες να διαρρήξει το κούφωμα.

Δείκτης ασφαλείας WK3 /Ο διαρρήκτης προσπαθεί με επιπλέον εργαλεία, όπως δεύτερο κατσαβίδι και λοστό να διαρρήξει το κούφωμα.Αναβάθμιση επάλληλου συρόμενου κουφώματος αλουμινίου με τοποθέτηση τρίπλεξ τζαμιών ασφαλείας και ηλεκτροκίνητης περσίδας σκίασης, μεταξύ των διπλών τζαμιώνΠόρτες και παράθυρα ασφαλείας – αντιδιαρρηκτικά συστήματα Schuco, με πιστοποιημένη ασφάλεια έως WK3. Kαλύπτουν μια από τις βασικότερες ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας, προσφέροντας προστασία από τους βανδαλισμούς και τις επιθέσεις διαρρηκτών.